MAAK KENNIS MET NEDERLANDSE ENERGIEMAKELAAR

Kom meer te weten over Nederlandse Energiemakelaar en de diensten die wij u aanbieden.


Nederlandse Energiemakelaar is al enige tijd actief als dé makelaar op het gebied van energiecontracten. Vanwege de liberalisatie van de energiemarkt zijn er meer dan 35+ actieve energieleveranciers. Waar de tarieven van de contracten grote verschillen aantonen zijn wij actief op zoek naar de beste contracten.

Waarom te veel betalen voor het zelfde energie via de vaste netbeheerders? U kunt heel makkelijk besparen door via een energiebemiddelaar een contact af te nemen. De voordelen zijn vaak dat u als collectief met meerdere mensen bij een energieleverancier ondergebracht wordt waardoor de leverancier goedkopere bulk tarieven kan aanbieden. De meeste vergelijkers werken op basis van commissies waardoor u niet altijd goedkoper maar vaak duurder uitkomt. Wij als energiemakelaar zijn 100% onafhankelijk en verdienen ons geld door stevig te onderhandelen met leveranciers.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem contact met ons op door te bellen of mailen naar info@nederlandse-energiemakelaar.nl

Adviesgesprek aanvragen